Page 1 of 1

De nieuwe [M]Gamer!

Posted: Fri 26 Jul 2013, 23:46
by Bertus
Hier kun je alles kwijt over de laatste editie van de [M]Gamer.

De [M]Gamer is een onofficieel, niet bestaand orgaan dat hoofdzakelijk teert op alle donaties en smeergeld dat door publishers onze kant wordt opgeschoven zodat wij reviews van onterecht en hypocriet hoge cijfers voorzien.

Zo gaven wij onlangs The Last of Us een 9,9 terwijl het eigenlijk maar een inhoudsloze kutgame is die zichzelf tot in het oneindige herhaalt en nul variatie biedt. (Omg weer zo'n Clicker, zoveel mogelijk herrie maken en het ding vol in z'n bakkes schieten. Sneaken is voor mietjes, niet voor The Duke!)

Daarnaast bestaat onze redactie meerendeels uit jong volwassenen die allemaal net iƩts te hard proberen om 'cool' te zijn (zoals onze eindredacteur Martijn die overal gekke bekkies trekt en doet of het hem allemaal niets kan schelen, of onze Wotter uit Grunn die denkt dat poep en pies-grapjes anno 2013 nog kunnen).

In de laatste editie van ons blad blikken wij terug op de 3 dagen dat wij reeds hebben bestaan, met alle hoogte- en dieptepunten, grappige anekdotes van onze vaste onderschriftenman Eddy en die goeie ouwe tijd dat ons logo nog uit een zwarte bliksemschicht in een rood/geel rondje bestond.
Verder kraken we uiteraard alles en iedereen af die de moeite nemen om ons een ellenlange, oninteressante brief of e-mail te sturen, jullie zouden nu toch moeten weten dat we jullie NOOIT een serieus antwoord zouden geven?
Tenslotte werpen we nog een blik in de toekomst, waarbij we allerlei inhoudsloze uitspraken doen over de Xbox One en de PS4, daarbij de WiiU totaal buiten beschouwing latende, want Nintendo is voor babies en babies zijn niet cool want babies vreten, schijten en slapen alleen maar.

Amen.

Re: De nieuwe [M]Gamer!

Posted: Fri 26 Jul 2013, 23:51
by PIrateBunny
Wie ben jij?

Re: De nieuwe [M]Gamer!

Posted: Sat 27 Jul 2013, 00:04
by 626jemoeder
Ik vind Last of Us eigenlijk best wel tof

Re: De nieuwe [M]Gamer!

Posted: Sat 27 Jul 2013, 08:03
by Taragon
Jonge, een 9,9 is aan de lage kant, 2deep 4u homo.

Re: De nieuwe [M]Gamer!

Posted: Sat 27 Jul 2013, 10:49
by 626jemoeder
POKEMIEMANZ IS BETUR

Re: De nieuwe [M]Gamer!

Posted: Sun 28 Jul 2013, 14:21
by Hecthor Doomhammer
spammen met die handel